Oamenii simpli i-au adus omagii tânărului care şi-a pierdut viaţa în accidentul din acestă dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La locul accidentului în care Radu Şerban (28 de ani) și-a pierdut viața, rudele au adus flori şi lumânări. În momentul în care i-au văzut pe apropiaţii tânărului cu sufletele stinse de durere, oamenii simpli s-au oprit din drum şi au ţinut câteva momente de reculegere. 

Maria Ivan (33 de ani) era pe stradă în momentul în care motocilistul s-a izbit de maşina condusă de şoferul de 27 de ani. A rămas înmărmurită  în momentul în care a văzut trupul lui Radu întins pe şosea.

„M-am blocat şi nu mai ştiam ce să fac. Şoferul maşinii putea să oprească, dar a venit cu viteză. Săracul băiat a murit nevinovat“, a spus femeia cu lacrimi în ochi, în timp ce se apleacă să aprindă o lumânare.

Chiar dacă nu l-a cunoscut pe tânărul motociclist, Anica Stan (70 de ani) s-a oprit să îi aducă şi ea omagii. Femeia şi-a amintit de momentul în care unul dintre nepoţii ei şi-a pierdut viaţa într-un mod similiar. Bătrâna scoate din genată un chibrit, ia o lumânare, după care începe să plangă.

„Săracul băiat, nu-l cunosc, dar m-a înduioşat ceea ce s-a întâmplat cu el. Ştiu ce înseamnă durerea şi nu vreau să tracă nimeni prin aşa ceva“, a spus bătrâna.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite