O fetiţă pentru cuplul VIP Cristina Pocora – Dan Cruceru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata de Feteşti-Ţăndărei şi prezentatorul Poveştirilor Adevărate de la Acasa TV au devenit ieri părinţi. Deputata PNL Cristina Pocora (31 de ani) s-a căsătorit, discret, în vara anului 2009, cu Dan Cruceru (30 de ani), pe atunci  prezentatorul  jurnalului “Focus Monden” de la Prima TV.

Deputatul PNL din colegiul Feteşti-Ţăndărei, Cristina Ancuţa Pocora, a adus pe lume, ieri dimineaţa, primul său copil: o fetiţă de 3,080 Kg şi 49,5 cm. Sophia Maria a luat nota 10 la naştere şi este rodul dragostei dintre politiciană şi vedeta postului Acasă TV Dan Cruceru, prezentatorul Poveştirilor Adevărate.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, când el, jurnalist la Prima Tv se ocupa departamentul politic și într-o zi „își culegea“ informațiile din curtea Partidului Național Liberal.

„ Printre liderii partidului, care sosesc la ședința respectivă, remarc și o domnișoară foarte frumușică.  Dar nu îmi permit să o privesc altfel decât ca pe un politician. Serviciul e serviciu, lucrurile nu se amestecă. Dar după ceva vreme mi-am luat inima în dinți și am sunat-o pentru a fixa un interviu, deși tot ce vroiam e să mă întâlnesc cu ea“, spune Dan Cruceru, pe blogul său personal.
Citiți mai multe amănunte în cotidianul „Adevărul“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite