Noul număr ADS Ialomița a apărut la chioșcurile de ziare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa redacţională „Adevărul Ialomița“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate!

Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Ialomița:

•    Îngerii profesorului Pesamosca- Regretatul medic şi-a petrecut ultimele zile din viaţă în Bărăgan, unde de sănătatea sa s-au îngrijit câteva femei din satul Gheorghe Lazăr

•    Cele mai rezistente blocuri din Bărăgan- Chiar dacă sunt vechi de şase decenii, specialiştii în construcţii susţin că blocurile Armatei din Slobozia ţin piept oricărui cutremur. Imobilele au fost construite de către comunişti din cărămidă, iar zidurie lor au o grosime de peste 43 de centimetri.

•    Cum se vor acorda ajutoarele pentru încălzire în această iarnă? -  Cei care doresc să beneficieze de subvenţia la căldură vor fi aspru controlaţi de reprezentanţii primăriei. Orice încercare de a frauda actele depuse se va lăsa cu plângere penală.

•    „Micul Peleș“ din Bărăgan va fi redat circuitului touristic - Conacul Bolomey, locul seratelor muzicale de altădată, care se degradează pe zi ce trece va fi reabilitat de autoritățile ialomițene

•    Portret Florin Simoiu, jandarmul care modelează trupuri prin Tae Bo - Practică fitness de ani buni şi are un fizic de invidiat care întoarce multe priviri. Este jandarm, iar după ce termină orele de serviciu merge direct în sala de forţă acolo unde încearcă să îşi iniţieze elevii în tainele sportului denumit Tae Bo.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 30 septembrie -5 octombrie. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Ialomița la preţul de 0,99 lei!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Ialomiței, pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră! 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite