Necalificaţii au mai multe şanse de angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru şomeri se găsesc tot mai puţine joburi în Caraș-Severin, în momentul de față
Pentru şomeri se găsesc tot mai puţine joburi în Caraș-Severin, în momentul de față

Ofertele locurilor de muncă disponibile în judeţul ialomiţa pot fi numărate pe degete. Săptămâna trecută, pe listele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa erau trecute doar 49 de noi locuri de muncă, în condiţiile în care, tineri sau vârstnici, în judeţ, există mii de şomeri.

Potrivit ultimelor statistici oferite de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei (AJOFM) de muncă Ialomiţa, la sfârşitul lunii august, în baza de date a instuituţiei se aflau înregistraţi peste 7.000 de şomeri.

Rămaşi fără locuri de muncă, oamenii încearcă cu disperare să îşi găsească de lucru.
Eforturile lor sunt zadarnice, deoarece ofertele angajatorilor sunt extrem de puţine. Săptămâna trecută, pe listele AJOFM Ialomiţa erau trecute doar 49 de noi locuri de muncă.

Cele mai puţine şanse le-au avut persoanele cu studii superioare. Pentru acestea erau disponibile doar două locuri:  inginer mecanic la o firmă de mobilă din Slobozia şi inspector pe probleme sociale în cadrul Primăriei Miloşeşti.

Mai multe speranţe au avut persoanele cu studii medii şi muncitorii calificaţi. Angajatorii căutau cinci agenţi de vânzări, cinci spălători auto, cinci sudori şi şase şoferi.

Află întreaga ofertă de locuri de muncă din paginile ziarului „ADS Ialomiţa“ !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite