De Ziua Naţională a României, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia au venit pe lume 5 bebeluşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuța Denisa Adriana s-a născut la ora 2 și 10 minute
Micuța Denisa Adriana s-a născut la ora 2 și 10 minute

Medicii şi asistentele de la Spitalul Judeţean nu au avut nicio secundă de răgaz noaptea trecută. 2 fetiţe şi trei băieţei au ţinut morţiș să se nască la zi de mare sărbătoare. Micuţii sunt sănătoşi, iar mamele lor sunt mândre că sunt românce.

Printre cei 5 nou născuţi se numără şi micuţa Denisa Adriana, o bijuterie de copil ce cântăreşte 3 kilograme şi 100 de grame.

Tânăra mămică îşi priveşte cu căldură fetiţa şi pare că nu ar mai vrea să se mai dezlipească de ea. Femeia are numai 23 de ani şi se află deja la a treia naştere. Este din satul brăilean Florica, ce aparţine comunei Roşiori situată la graniţa cu judeţul Ialomiţa. Pentru că spitalul din Slobozia este mult mai aproape decât cel din Brăila, femeia şi-a născut toate cele trei fetiţe asistată de medicii slobozeni.

Noaptea trecută, imediat după ora 2, a venit pe lume şi cea mai nouă membră a familiei. Este micuţă şi fragilă, însă medicii spun că naşterea a decurs normal, iar mama şi bebeluşul sunt în formă foarte bună.

Tânăra mămică pare foarte obosită, însă bucuria i se citeşte pe chip.

“Sunt foarte fericită că am adus-o pe lume chiar în data de 1 decembrie şi sper că, atunci când se va face mare, va avea parte numai de lucruri bune”, spune Mariana Gheorghe, mama fetiţei.

“Cât de greu ne-am descurca, tot mai bine e în România”

Nu au o situaţie materială foarte bună, se descurcă greu ca tot românul. Pentru a le asigura fetiţelor un trai decent, tatăl a muncit o vreme în Turcia. A montat faianţă şi gresie în locuinţe. Nu i-a fost uşor, însă a avut un scop mult prea important şi a rezistat. Între timp a rămas fără loc de muncă. A mai încercat să gasească de lucru în Spania, însă până acum fără sorţi de izbândă.

Soţia sa ştie cât de amară este povara străinătăţii şi nu şi-ar dori ca, atunci când vor creşte mari, fiicele lor să aleagă această cale.

“A făcut totul pentru copii, dar nu i-a fost deloc uşor. Chiar dacă în străinătate sunt salarii mai mari şi mai multe locuri de muncă, tot mai bine e în România. Este greu să stai departe de familie şi de copii. Nu le-aş lăsa niciodată pe fete să plece în afară. Sper să aibă un viitor bun, iar noi le vom ajuta să şi-l clădească”, a adăugat Mariana Gheorghe.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite