Muzica uşoară românească a renăscut la Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Românească „Trofeul tinereţii“ , de la Amara, şi-a deschis porţile pentru a 44-a oară.  Interpreţii care au urcat pe scenă au reuşit să smulgă ropote de aplauze.

În cadrul Festivalului Concurs „Trofeul Tinereţii“ s-au întrecut 12 artişti, veniţi din toate colţurile ţării. Aceştia au interpretat şlagăre foarte cunoscute  publicului ,care a aplaudat la scenă deschisă fiecare participant.

Minodora Dediş (24 ani) a venit să pună mâna pe trofeul de la Amara tocmai din Galaţi. Tânăra concurentă s-a aflat pentru a patra oară pe scena celui mai longeviv festival de muzică uşoară din România. După ce a susţinut cele două piese cu care a intrat în concurs, „Poveste de dragoste“ şi „Strada Speranţei“, a vorbit despre felul în care a ajutat-o în carieră faptul că a participat la Festivalul Tinereţii din Amara.


„Într-adevăr, dacă ai noroc, te poţi face remarcat la astfel de concursuri. Eu am cunoscut-o pe Mirabela Dauer şi alţi oameni importanţi din muzica românească“, a fost cuvintele artistei pe care le-a rostit în drum spre culise.

Planuri de viitor

Sucesul de care s-a bucurat prima seară a festivalului de la Amara i-a determinat pe organizatori să-şi facă deja planuri pentru ediţia de anul viitor. Aceştia intenţionează să adauge „Trofeului Tinereţii“ încă o seară de concurs, aşa cum a se desfăşura festivalul în urmă cu 44 de ani.

„Vrem să adaugăm festivalul încă o seară, să fie trei seri de sărbătoare aici la Amara. Sperăm că totul va ţine cu noi“,  a declarat Victor Moraru, primarul Oraşului Amara şi  preşedintele Festivalului „Trofeul Tinereţii“.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite