Slobozia: Moş Crăciun a trecut pe la Maternitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantina Tudor a adus pe lume al doilea băiat, de Crăciun
Constantina Tudor a adus pe lume al doilea băiat, de Crăciun

Trei tinere mămici din Ialomiţa au avut parte de cadouri speciale de Crăciun, Moşul aducându-le în dar câte un bebeluş

Cei trei nou-născuţi aduşi pe lume în zi de Crăciun sunt doi băieţei şi o fetiţă.  Naşterea copiilor a fost una normală, fără complicaţii. Micuţii şi mămicile sunt perfect sănătoşi.

„E un cadou pentru soţul meu“

Constantina Tudor (25 ani) este una din cele trei mămici căreia Moş Crăciun i-a dăruit de sărbători un bebeluş. Pruncul, perfect sănătos, a cântărit la naştere 3.400 de grame. Tânăra a decis ca băieţelul său să poarte trei nume: Alin Alexandru Cristian. Ultimul, ales pentru că micuţul a fost adus pe lume în prima zi de Crăciun. Pe bebeluş, îl aşteaptă acasă un alt Cristian, frăţiorul său de numai şapte anişori.

Mămica este foarte încântată de faptul că a reuşit să îl aducă pe lume pe micuţ chiar în zi de Crăciun. Anul acesta, de sărbători, şi-a dorit să îi facă soţului său un cadou deosebit şi a reuşit. „Venirea pe lume a micuţului înseamnă enorm pentru mine. Este un copil pe care mi l-am dorit din suflet şi, mai mult decât atât, este cadoul pe care i l-am pregătit soţului meu de sărbători. A fost foarte încântat când a aflat că va mai avea un băiat“, spune Constantina.

Înfololit bine în scutece, băieţelul scânceşte. Grijulie, mama se ridică din pat şi merge să îşi liniştească pruncul. Îi mângâie chipul mic şi, apoi, îl leagănă uşor. Chiar dacă veniturile familiei sunt modeste, mama spune că va face toate eforturile necesare pentru a le asigura celor doi Cristiani ai săi toate cele necesare, astfel încât cei doi copii ai săi să aibă parte de o copilărie fericită. „Eu lucrez în confecţii şi soţul meu la o firmă de termopane, dar ne vom lupta să avem grijă de copiii noştri. Pe cel mic, dacă nu ni-l doream, nu îl mai făceam. Am vrut acest copil“, mai spune mămica.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite