Monica Constantin învață în pași de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica este una dintre cele mai talentate dansatoare ale oraşului şi prima în rândul elevilor de la Grupul Şcolar Mihai Eminescu.

Monica dansează încă din grădiniţă, de la grupa mică, însă şi-a luat în serios această pasiune abia la liceu, când a câştigat mai multe concursuri de gen. Este apreciată de colegii ei, dar mai ales de profesori, care se mândresc cu eleva lor la fiecare concurs de dans. La competiţii, nu-i stă nimeni în cale şi îşi adjudecă trofeele unul după altul.

Modern și oriental

Deşi este în ultimul an de liceu şi se pregăteşte intens şi pentru examenul de bacalureat, pe care îl va susține în vară, Monica Constantin nu-şi neglijează nicio clipă pasiunea pentru dans. „Am dansul în sânge. Când aud muzică, vibrez. Dansez chiar şi în casă, când fac curăţenie sau mâncare“, povesteşte Monica.

Adolescenta urmează cursurile unei clase cu profil tehnic, însă acest lucru nu îi pune deloc în umbră calităţile de dansatoare. De altfel, acum doi ani, a câştigat titlul de cea mai bună dansatoare la concursurile de dans modern. „Acest titlu mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Trebuie să mă perfecţionez continuu şi, totodată, trebuie să fiu cu ochii pe posturile de muzică, pentru a fi la current cu noutăţile“, spune Monica.

A jucat handbal

Când a intrat la gimnaziu, Monica Constantin a fost îndrumată de părinţii ei să facă handbal. „Atât mama, cât şi bunica au făcut handbal de performanţă. Mama ar fi vrut să antreneze, însă o porblemă de sănătate a ţinut-o pe loc“, spune Monica, care nu ascunde că și-ar fi dorit să îndeplinească visul mamei sale, acela de a deveni antrenor de handbal.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite