Moaştele Sf. Mare Muceniţe Ecaterina vor poposi la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al patrulea an consecutiv, credincioşii din Ialomiţa şi judeţele învecinate se vor putea închina la Sfinte Moaşte în pragul sărbătorilor pascale. Pelerinajul va avea loc în perioada 29 martie - 1 aprilie.

Cel care a iniţiat această tradiţie la Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Urziceni, este părintele protopop Ionuţ Bogdan Stancu.

Anul acesta, în Postul Paştelui, credincioşii ortodocşi se vor putea închina şi ruga la moaştele Sf. Mare Muceniţe Ecaterina, aduse din Episcopia Giurgiului, de la Mănăstirea Comana.

“Este al patrulea an când aducem sfinte moaşte la Urziceni. A devenit deja o tradiţie ca în perioada Postului Mare credincioşii să se închine la sfinte relicve ale "casnicilor lui Dumnezeu". Fie ca rugăciunile Sfintei Ecaterina să ne fie de folos în urcuşul spiritual ce îl străbatem în aceasta perioadă de aleasă trăire duhovnicească”, a spus preotul protopop Ionuţ Bogdan Stancu.

Sfintele Moaşte vor ajunge la Urziceni în data de 29 martie, la orele 17.00, şi vor rămâne până în data de 1 aprilie. Catedrala va fi deschisă zi şi noapte pe toată durata pelerinajului.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite