Mărculeştiul asaltat de forţe de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au mers în Mărculeşti pentru a le explica localnicilor ce trebuie să facă în momentul în care găsesc proiectile de artilerie.

Pentru a evita ca o  nenorocirea de luni seara, când un localnic a murit după ce a tăiat cu flexul un proiectil,  efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au mers la Mărculeşti şi i-au strâns pe oamenii din localitate la Căminul Cultural şi le-au explicat ce trebuie să facă pentru a preveni astfel de evenimente.

„Localnicilor li s-a explicat faptul că , în cazul în c are descoperă asemenea proiectile, trebuie să sune de urgenţă la 112 şi să aştepte până când specialiştii în pirotehnie ajung la faţa locului. De asemenea, ei trebuie să nu atingă sau să mişte elementele de muniţie“, a declarat locotenentul George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.  

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite