Maestrul Tudor Gheorghe va concerta, din nou, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turneul „Vremea nemâniei„ s-a dovedit un real succes
Turneul „Vremea nemâniei„ s-a dovedit un real succes

Toate cele 500 de bilete la concertul artistului, din data de 16 octombrie, au fost epuizate încă de acum două săptămâni. După ce a oferit un regal muzical în luna mai a acestui an, Tudor Gheorghe se reîntoarce pe scena Casei de Cultură din Slobozia, pe data de 16 octombrie, cu spectacolul „Vremea nemâniei“, un spectacol emoționant și totodată un mesaj expresiv, construit pe suportul poetic al regretatului Grigore Vieru.

La Slobozia, marele rapsod va fi însoțit de Orchestra Arkadia din Chișinău, dirijată de Marius Hristescu. Vestea că Tudor Gheorghe va susține un concert în Slobozia a creat agitație în micul orășel din inima Bărăganului. Biletele puse la vânzare de organizatori, la prețul de 60 de lei, s-au vândut ca pâinea caldă, încă din primele zile de când au fost scoase pe piață.

La Slobozia, înainte de Revoluție

Tudor Gheorghe a declarat, în exclusivitate pentru ADS Ialomița, că obișnuia să vină destul de des, înainte de Revoluție, în orașul care l-a dat pe Mircea Dinescu.

„Nu exista an, înainte de 1989, să nu vin la Slobozia, cel puțin o dată. Țin minte că suțineam spectacole cu casa închisă și am auzit că și acum va fi la fel cum a fost și în primăvara aceasta, când am concertat la Slobozia după o pauză de 20 de ani. Veneam atât cu spectacole folk, dar și cu poezie sau alte genuri de muzică pe care le aveam în repertoriu“, spune Tudor Gheorghe.

La concertul din luna mai a acestui an Tudor Gheorghe a promis spectatorilor slobozeni că se va întoarce la Slobozia. Nimeni nu credea că o va face atât de repede.
Citiți mai multe în săptămânalul ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite