„Mă simt extraordinar pentru că am luat bacalaureatul !“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoțiile au ajuns la final ! Candidații din cea de-a doua sesiune a bacalaureatului au aflat astăzi rezultatele. Cu sufletul la gură, aceștia s-au îndreptat către centrele de examen, sperând că au reușit sa obțină note de trecere la probele susținute.

Chiar dacă, după spusele candidaților, subiectele din cea de-a doua sesiune s-au ridicat la nivelul de dificultate al celor din vară  , cei care și-au dat silința au reușit să recupereze materia pe ultima sută de metri și să treacă bac-ul fără probleme.

Printre ei se numără și Alexandra David (20 de ani), din Slobozia.Tanăra a alergat într-un suflet către panoul pe care se aflau afișate rezultatele . A urmărit cu inima strânsa lista pănă când a zărit media  înscrisă în dreptul numelui său.„Am reușit !” A exclamat fericită fata în momentul în care și-a dat seama că în sfârșit a trecut de acest hop.

Cu emoție și speranță în privire și-a căutat mai apoi colegii pe listă. S-a întristat atunci când a realizat  că majoritatea au picat , așa că, dacă la început se declarase foarte nemulțumită de media sa ( 6,06 ), ulterior si-a schimbat părerea.

“Am trecut si asta e tot ce contează. Am luat notă mică la biologie, materia la care am picat și prima dată. Poate nu m-am pregătit suficient sau a fost  din cauza emoțiilor, care m-au cuprins în momentul în care am văzut că întârzie subiectele”.

Alexandra intenționează ca în perioada urmatoare să se înscrie la o facultate din București. I-ar plăcea sa urmeze cursurile Facultății de Limbi Străine sau să îmbrațișeze cariera de jurnalist.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite