Luigi Pirandello pus în scenă la Slobozia de actorii constănțeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul „Omul, bestia şi virtutea“
Imagine din spectacolul „Omul, bestia şi virtutea“

Joi, 10 noiembrie, începând cu ora 18.30, Teatrul de Stat Constanţa pune în scenă, la Casa de Cultură Municipală din Slobozia piesa „Omul, bestia şi virtutea", de Luigi Pirandello, în regia lui Bogdan Caragea. Din distribuţie vor face parte nume mari precum Adrian Dumitrescu, Liviu Manolache, Alexandru Mereuţă, Andrei Cantaragiu sau Bogdan Caragea

Adulterul poate fi o sursă generoasă de umor pentru comedii, probabil în aceeaşi măsură în care ar putea reprezenta punctul de plecare al unei drame în viaţa reală.
Luigi Pirandello a mizat pe prima variantă, într-una din piesele sale, mai puţin cunoscute, „Omul, Bestia şi Virtutea. Spectacolul bazat pe acest text va avea loc joi seara, la Slobozia, purtând semnătura regizorului Bogdan Caragea, directorul de producţie al Teatrului de Stat din Constanța.
O soţie pentru care fidelitatea nu se află pe lista sa de priorităţi, un soţ înşelat, dar care nu pare a fi în căutarea adevărului, un amant care-şi trădează nesiguranţa prin surplus de sudoare şi gesture, toate acestea sunt personajele principale creionate de autorul italian şi întruchipate de actorii constănţeni. Spectacolul va începe la ora 18.30, iar prețul unui bilet costă 15 lei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite