La furat în miez de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea bunurilor furate este de aproximativ 3000 de lei
Valoarea bunurilor furate este de aproximativ 3000 de lei

Un tânăr de 21 de ani este cercetat de poliţişti după ce a dat o spargere în casa unui localnic din Ţăndărei. Acesta a furat tot ce i-a picat în mână, de la telefoane mobile până la bormaşini şi haine. Hoţul lucrase în urmă cu ceva vreme în casa părţii vătămate.

În urmă cu două luni tânărul fusese solicitat de bărbatul din Ţăndărei să îl ajute la treburile gospodăreşti. În câteva zile cât a lucrat la acesta, tânărul şi-a pus strategia la cale.

A intrat în miez de noapte în casa bărbatului şi a furat obiecte în valoare de aproximativ 3000 de lei. A plecat mai apoi liniştit spre casă, însă bagajul voluminos pe care îl căra le-a atras atenţia unor poliţişti care patrulau prin oraş. În geanta acestuia oamenii legii au găsit mai multe obiecte de îmbrăcăminte, două telefoane mobile, 3 bormaşini şi 2 încărcătoare.

Luat la întrebări de poliţişti, hoţul a recunoscut că tocmai se întorcea de la furat.

“Bunurile în valoare de 2740 de lei au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, iar suspectul, un tânăr de 21 de ani din comuna Borcea, judeţul Călăraşi este cercetat pentru furt calificat”, a declarat Iuliana Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
       


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite