La Slobozia, urmează alte trei seri de spectacol şi distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelele circului „Orlando“ sunt în premieră în oraş. Spectacolul oferit de artişi este unul senzaţional.

Capul de afiş al spectacolelor va fi ţinut de animale. „Vedetele“ fără glas propun numere inedite de dresură. Totodată, în arenă vor apărea clovnii puşi pe şotii şi un fachir, care va „îmblânzi“ flăcările.

Meci de fotbal în centrul arenei

Senzaţia celor două seri vor fi animalele. Spectacolul lor va ţine, cu siguranţă, publicul cu sufletul la gură. Cei mai poznaşi artişti necuvântători ai circului „Orlando“ sunt câinii fotbalişti. Îmbrăcate în culorile echipelor Steaua şi Dinamo, patrupedele vor încinge în mijlocul arenei un meci de fotbal.

„Cu siguranţă, cea mai îndrăgită parte a spectacolului pe care noi îl vom susţine la Slobozia va fi cea de dresură. Animalele sunt foarte îndrăgite de public. Sunt convins că meciul de fotbal va stârni ropote de aplauze“, este de părere Orlando Oprescu, directorul Circului Orlando.

Richie, un adevărat star

Un alt persoanj necuvântător este şi maimuţica Richie. În cadrul spectacolului, ea va avea face multe giumbuşlucuri. Cel mai mult îi place să sară şi să facă tumbe. În cadrul show-ului, maimuţica va purta haine de gală.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite