La Slobozia, a fost inaugurat cel de-al doilea supermarket Plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă recesiunea atacă buzunarele, oamenii au luat cu asalt magazinul cu o jumătate de oră înaintea dechiderii. Coada formată la intrare s-a mutat, apoi, în faţa caselor de marcat. Oamenii au aşteptat zeci de minute ca să îşi ducă acasă cumpărăturile.

Centrele comerciale nu ţin cont de criza financiară. La Slobozia a fost inaugurat, în această dimineaţă, cel de-al treilea supermarket. Recesiunea nu i-a speriat nici pe cumpărători. Oamenii au năvălit în magazinul deschis la intrarea în oraş încă de la primele ore ale dimineţii. Reprezentaţii magazinului au avut cu ce să îi atragă pe clienţi: bine cunoscutele reduceri. Aceştia au avut promoţii la mezeluri, fructe, legume şi băuturi.

„Am decis ca la deschidere să facem un discount de 15% la aceste produse. După cum se vede, oamenii au venit în număr foarte mare aici, la noi. Ne bucurăm că au încredere să consume produsele noastre“, a declarat Aurel Gheorghe, reprezentatul magazinului.

În goana după reduceri, oamenii au pus în coşuri orice.  Mişu Gulie (49 de ani) a cumpărat câteva scaune de plastic. Omul a mai cumpărat şi două bidoane de apă plată şi o pungă cu cereale din fulgi de porumb.

„Am venit să iau scaunele de aici pentru că sunt mai ieftine. În alte părţi, săreau de 25 de lei. Nu aveam prea multă nevoie de ele, dar le-am luat să fie acolo“, spune bărbatul.

Citiți mai multe amănunte în ediția de mâine a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite