Jale şi bocete pe străzile din Bărbuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga suflare din satul ţigănesc ialomiţean Bărbuleşti este astăzi în doliu. Bărbatul împuşcat în cap în urma scandalului de la sfârşitul săptămânii trecute, cunoscut sub numele de Becky, va fi înmormântat astăzi. Între timp, cel care la omorât se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, păzit de poliţişti.

Ţiganii din Bărbuleşti s-au strâns de câteva zile la casa celui care şi-a pierdut viaţa în urma scandalului iscat în prima zi a anului pe străzile din sat. Ca să îşi jelească apropiatul, rudele sale au chemat lăutari şi au încins grătarele pe care au părăplit mititei şi kilograme întregi de carne.

Atmosfera de doliu a fost transformată într-un fel de petrecere, în momentul în care manelistul Ştefan de la Bărbuleşi a venit să cânte la căpătâiul celui decedat.

Astăzi, un convoi mare de oameni va merge să îl conducă pe bărbatul ucis de Dănuţă Chelu pe ultimul său drum.Potrivit tradiţiei ţigăneşti, cortegiului funerar li se vor alătura şase fete tinere îmbrăcate în miereasă precum şi un alai de lăutari.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite