Jaf în plină zi la o casă de amanet din Urziceni/FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii l-au bătut măr pe casierul societăţii, au furat 5.000 de lei şi bijuterii de aur şi apoi s-au făcut nevăzuţi. Ei au intrat în magazin sub pretextul că vor să amaneteze câteva bijuterii. L-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe casier. Din cauza rănilor suferite, victima jafului a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Agresorilor le-au trebuit mai puţin de 10 minute să pătrundă în sediul casei de amanet SC Angus Prest SRL şi să comită jaful. Cei doi bărbaţi au intrat în imobil sub pretextul de a amaneta câteva bijuterii.

Criminaliştii au adunat probe de la faţa locului

image

Au scos un cercel din aur şi i l-au arătat casierului Cornel Drăgulinescu (51 de ani). În momentul în care bărbatul a pus mâna pe bijuterie pentru a-i verifica autenticitatea, bărbaţii l-au luat la bătaie.

Viorel Stoica, patronul casei de amanet jefuită

image

L-au lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap şi peste faţă. Victima a căzut la pământ şi a devenit inconştientă, iar hoţii au reuşit să fure din magazin cei 5.000 de lei şi mai multe bijuterii.Casierul era chiar cumnatul proprietarului casei de amanet Viorel Stoica. Acesta s-a ferit să facă orice fel de declaraţii cu privire la acest incident.

Oamenii legii au restricţionat accesul în zonă

image

„M-au atacat! M-au atacat!“

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge de o vânzătoare la supermarket aflat în apropierea respectivei case de amanet. Femeia intrase în scara unde se afla magazinul pentru a merge în vizită la o prietenă, la doar câteva minute după ce hoții s-au făcut nevăzuţi.

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi

image

„Mă duceam la o prietenă, iar când am intrat în scară l-am văzut pe bietul om, pe jos, cu capul plin de sânge. Țipa într-una «M-au atacat! M-au atacat!». Am sunat de urgență la 112 și am așteptat să vină Poliția și Ambulanța“, povesteşte îngrozită Nicoleta Grigore (44 ani).

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite