Ion Tămârjan şi Relu Costan au fost eliberaţi din Penitenciarul Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Tămârjan (Terra) a părăsit penitenciarul Slobozia cu mașina avocatului său
Ion Tămârjan (Terra) a părăsit penitenciarul Slobozia cu mașina avocatului său

Cei doi, acuzaţi în dosarul „Sexgate pentru politicieni şi VIP-uri“, au părăsit Penitenciarul Slobozia în urmă cu câteva minute.

UPDATE ora 19:45- Ion Tămârjan a părăsit Penitenciarul Slobozia alături de Relu Costan. Terra a fost cel care a rupt tăcerea şi a dat câteva declaraţii, în ciuda frigului pătrunzător.
„Abia aştept să fiu alături de familie, abia aştept să mă bucur din nou de libertate“, a declarat Tămârjan, la câteva secunde după ce a părăsit spaţiul de detenţie de la Slobozia.

Terrrrra

Curtea de Apel Bucureşti a decis, astăzi, punerea în libertate a celor doi şi înlocuirea măsurii de arest preventiv cu interdicţia de a părăsi ţara. Ion Tămârjan, Relu Costan, alături de Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu, sunt acuzaţi că au racolat peste 80 de fete pe care, ulterior, le-ar fi obligat să se prostitueze în România şi Austria. De serviciile sexuale ale tinerelor, ar fi beneficiat şi politicieni români, printre care deputatul Robert Negoiţă, precum şi o serie de oameni de afaceri.

Tribunalul Ialomiţa hotărâse prelungirea mandatelor de arestare pe numele celor doi, însă Curtea de Apel a admis contestaţiile acestora şi a dispus eliberarea lor. Săptămâna trecută, procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a celor doi, alături de Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu, sub acuzaţia de trafic de persoane.

Citiți mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite