Îngropat de viu sub trei metri cubi de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul Muntenia
Adevărul Muntenia

Tragedie la Olteniţa! Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a murit în chinuri groaznice, marţi seară, după ce a fost îngropat de viu de un mal de pământ. Potrivit informaţiilor furnizate de Aurel Aldea, inspector-şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Călăraşi, tânărul lucra fără forme legale şi fusese angajat în urmă cu două zile.

„Am constatat că accidentul s-a produs în timp ce se lucra la reabilitarea reţelei de canalizare din oraşul Olteniţa. Victima s-a aflat în apropierea buldoescavatorului şi a coborât în şanţ pentru a scoate pietrele de râu care căzuseră în groapă. Atunci a fost surpinsă de mal şi îngropată până la genunchi de pământ“, a declarat pentru „Adevărul“, Aurel Aldea.

Anchetatorii spun că echipa de muncitori, aflată la faţa locului, inclusiv administratorul firmei „Iris“ care efectua reparaţiile, au sărit să-l ajute. Nenorocirea a făcut ca pământul să se prăbuşească a doua oară şi să-l înghită pe George Cătălin Gurău, 22 de ani, din comuna Căscioarele.
Citiți mai multe în cotidianul Adevărul!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite