În luna cadourilor, Slobozia primește în dar un teren de fotbal acoperit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcția va fi terminată la mijlocul lunii decembrie
Construcția va fi terminată la mijlocul lunii decembrie

Construcția, unică în Ialomița, a demarat în urmă cu câteva săptămâni și va fi gata înainte de sărbătorile de iarnă.

Printre altele, terenul de fotbal va fi acoperit în totalitate, va beneficia de instalație de nocturnă, încălzire centrală și gazon sintetic. Pasionații de fotbal sau de tenis cu piciorul vor putea să practice aceste sporturi chiar dacă afară vor fi minus 20 de grade Celsius, iar viscolul va spulbera zăpada.

Ideea de a construi un astfel de teren acoperit îi aparține unui tânăr om de afaceri din municipiu.  Inițial, el a amenajat două terenuri de fotbal, cu gazon sintetic, în aer liber. În urmă cu două luni, s-a hotărât să acopere unul dintre ele, astfel încât vremea nefavorabilă să nu mai fie un impediment pentru pasionații de fotbal sau tenis cu piciorul.

În șort, pe timpul iernii
Terenul va fi învelit cu poliplan, un material plastic rezistent la temperaturi scăzute sau caniculare. În interior, spațiul de joc este realizat din gazon artificial, iar un sistem performant de încălzire va crea un confort propice pentru cei care vor alege să facă mișcare aici.

„Am creat un sistem modern de încălzire, astfel încât, chiar dacă afară temperatura de afară este sub 0 grade Celsius, sportivii pot juca fotbal în șort și tricou. În plus de asta, am montat un sistem de iluminat, care permite organizarea de competiții inclusiv la lăsarea întunericului“, spune Claudiu Munteanu, proprietarul bazei sportive Junior.

Terenul va avea dimensiuni optime pentru un joc de fotbal de 12 persoane, iar prețurile sunt stabilite pentru a mulțumi pe toată lumea. „În timpul zilei, de la 8:00,  pană la ora 17:00, prețul este de 45 de lei/oră, iar după aceea se dublează. Accesul la teren va fi permis doar până la ora 23:00. Există mulți pasionați de fotbal, care vor să facă mișcare și iarna, fără să tremure de frig“, spune Claudiu Munteanu.

image
teren 2

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite