În Slobozia, se vând cinci tone de apă plată zilnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu pot bea apa infectă de la robinete, oamenii preferă să cumpere zilnic apă plată în cantităţi mari.

Cei care au cel mai mult de câştigat de pe urma acestei situaţii sunt, evident, comercianţii. Vânzările lor au crescut de zece ori, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Nici nu-i de mirare, în condiţiile în care, la Slobozia, se vând, în fiecare zi, câte cinci tone de apă plată.

Apa plată, la mare căutare

Din cauza apei nepotabile care curge la robinele locuitorilor din oraş, ca să nu moară de sete în apartamente, oamenii preferă să cumpere apă plată. Şi toul spre bucuria distribuitorilor, ale căror profituri cresc simţitor.

În depozitul pe care îl administrează, aflat la ieşirea din oraş, Vasile Teianu (46 ani) comercializează atât băuturi răcoritoare, cât şi apă plată. Distribuitorul este forte mulţumit de felul în care merg vânzările la apa plată. În fiecare zi, reuşeşte să încaseze peste 5.000 de lei din comercializarea lichidului vital.

„În depozit, avem şi sucuri, dar şi băuturi alcoolice, însă apa plată este cea care se vinde cel mai bine în această perioadă“, spune administratorul Vasile Teianu

Deşi depozitul are o capacitate în care se pot stoca peste 100.000 de litri de apă, aprovizionarea cu marfă se face continuu. Nu este de mirare în condiţiile în care, la Slobozia, se vând în fiecare zi cinci tone de apă plată.

„La noi în depozit, marfa nu rămâne nevândută. Stocurile de apă plată se aprovizionează mereu. Cea mai mare cerere o avem din partea magazinelor mari“, mai adaugă Vasile Teianu.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite