Heion aduce funk-house-ul la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Heion este un concept și un proiect de muzică electronică marca Razvan Ghenciu. Tânărul DJ va mixa timp de mai multe ore în pub-ul Hambar, locul de întâlnire pentru clubberii din municipiul reședință de județ.

Răzvan s-a născut la Blaj, în 1988, și l-a interesat tot timpul muzica. La vârsta de zece ani, a studiat clarinetul, deși nu provenea dintr-o familie cu aptitudini muzicale. Muzica ocupă o mare parte din timpul său și reprezintă mai mult decât o pasiune. În ceea ce privește studiul independent, pianul a intrat în peisaj și va ramâne în față pentru mult timp de acum încolo.

De la trance, la techno

Contactul cu muzica electronică l-a condus spre direcții noi și interesante. Fapt ce l-a determinat să dorească mai mult de la muzică. Așa au prins contur primele producții, în anii 2003-2004. Primele producții au fost din zona trance și chill-out și au presupus multe nopți nedormite. Cinci ani mai târziu, Heion a luat naștere, lucrurile au devenit mult mai serioase, au fost achiziționate echipamente de studio și s-a trecut la un sound nou.

„Producțiile din prezent oscilează între techno melodios, cu diferite teme, și detroit techno, dar vor suferi transformări, odată cu trecerea timpului. Spre sfârșitul acestui an, vor ieși și primele piese, care sunt, momentan, în post productie“, declară Răzvan Ghenciu (Heion).

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite