Groaznic accident rutier în cartierul Slobozia Nouă / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolidul a fost serios avariat în urma impactului foto: Mădălin Sofronie
Bolidul a fost serios avariat în urma impactului foto: Mădălin Sofronie

Valentin Badim (23 ani) şi-a pierdut viaţa, aseară, în urma unui accident de circulaţie provocat de un amic de-al său, care nu avea permis şi, mai mult de atât, se urcase la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei trei tineri plecaseră la plimbare, dar, la întorcere, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un stâlp. Valentin Badim a decedat pe loc, iar bolidul BMW a fost făcut franjuri.



Proaspăt întors din Italia

Tânărul care şi-a pierdut viaţa se întorsese de numai câteva zile din Italia, acolo unde muncise în încercarea de a asigura un trai decent familiei sale. Nenorocirea avea să se întâmple la numai câţiva metri de casa părintească a lui Valentin. Vecinii tânărului au fost alertaţi de o bubuitură puternică şi au ieşit imediat din casă să vadă ce s-a întâmplat.

Accident Slobozia Nouă, foto 2



Au rămas înmărmuriţi în momentul în care au văzut trupul lui Valentin, zăcând fără suflare pe marginea drumului. „Era un copil foarte cuminte şi avea foarte mult respect. Niciodată nu ne-a întors vorba. Păcat de el“, a spus cu lacrimi în ochi, Nelu Dinu (40 ani), unul dintre vecini.

Accident Slobozia Nouă, foto 3



„Prietenii“ au fugit de la locul faptei

Şoferul maşinii şi iubita lui au fugit de la locul faptei. Cei doi aveau să fie găsiţi după câteva minute de poliţişti pe o stradă lăturalnică din cartier. Mai mult, testat cu aparatul DRAGER, poliţiştii au constatat că şoferul de ocazie se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere.

Accident Slobozia Nouă, foto 4
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite