FOTOGALERIE Fiul marelui fermier Culina din Bărăgan omorât de un șofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul Tudor Culina avea doar 26 de ani foto: Facebook
Tânărul Tudor Culina avea doar 26 de ani foto: Facebook

Tânărul Tudor Culina (26 de ani) a murit noaptea trecută într-un grav accident de circulație petrecut pe DN2A, între municipiul Slobozia și comuna Bucu. Din spusele martorilor băiatul ajuta doi șoferi staționați pe marginea drumului din cauza unei defecțiuni a unui autoturism.

UPDATE 23.40 - Șoferul vinovat de producerea accidentului se numește Romulul Mihail Brutaru (33 de ani) venea din localitatea Bucu, unde luase parte la o petrecere stropită cu mult alcool. Cu toate acestea el nu a ezitat să se urce la volan.

Din spusele martorilor se pare că acesta avea o viteză de peste 180 kilometri la oră. Transportat la spital pentru a i se recolta probe de sânge, specialiștii au descoperit faptul că șoferul avea în sânge o alcoolemie de 1,6 miligrame. Tânărul Tudor Culina (26 de ani) a murit imediat ce a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia.

Tatăl său avea afaceri în domeniul agriculturii, fiind proprietarul firmei „Lunca“ din Țăndărei, una din cele mai profitabile firme de profil din Bărăgan.

UPDATE ora 22.00- Din primele informații primite de la reporterii Adevărul, sosiți la fața locului, am aflat că șoferul unui jeep care se îndrepta de la Slobozia spre comuna Bucu a vrut să depășească trei mașini aflate în fața sa și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Jeep-ul condus de șoferul vinovat de producerea accidentului

În urma impactului au mai fost lovite alte trei mașini, o persoană a decedat și una este în stare foarte gravă. Din primele declarații ale polițiștilor se pare că șoferul jeep-ului era băut, iar în prezent se află la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a i se lua probe de saânge.

Mai multe echipaje ale poliţiştilor Serviciului Rutier se află în zonă şi fac cercetări. Din primele informaţii şapte persoane au fost rănite. Traficul în zonă este complet blocat, coloana de mașini depășind doi kilometri.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite