„Gladiatori“ din toate colţurile ţării, în luptă pentru supremaţia K1/GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare partidă a ţinut publicul cu sufletul la gură. Cei 14 luptători au fost asistaţi de nume grele ale galelor K1, precum Cătălin Moroşanu sau Ciprian Sora. Aseară, în premieră la Slobozia, s-a organizat un astfel de eveniment după reguli K1. Cei 14 „gladiatori“ care s-au luptat în ring au reuşit un spectacol incredibil.

Lupte pe viaţă şi pe moarte

Ringul a luat foc încă de la primele partide. Vedetele galei de la Slobozia au fost timişoreanul Adrian Mitu (22 ani) şi bucureşteanul Bogdan „The Bad Boy“ Stoica (27 ani). Primul a reuşit să îşi înfrîngă adeversarul, Cătălin Dănăilă (Ploieşti), în runda a treia a partidei. „Mă bucur că am reuşit să îl înfrâng. A fost un meci strâns, pe care credeam că îl voi pierde. M-am mobilizat şi am reuşit să câştig“, avea să spună timişoreanul, la final.

Foto k1 Slobozia - 1

Norocul i-a surâs şi lui Bogdan Stoica. Acesta l-a înfruntat pe moldoveanul Vasile Popovici (Iaşi). Bucureşteanul a avut parte de un meci dificil, în faţa unui adversar mult mai solid. Cu toate acestea, „The Bad Boy“ şi-a adjudecat partida, în cea de-a doua rundă. „Moldoveanul avea 40 de kilograme în plus faţă de mine. Am reuşit să îl dobor“, s-a bucurat Bogdan.

Foto K1 Slobozia - 2

„Gladiatorii“ din Slobozia, mieluşei

La prima gală K1 organizată la Slobozia, au luat parte şi doi sportivi locali. Este vorba despre Ştefan Vrabie (25 ani) şi Sorin Simion (24 ani). Eforturile lor de a încerca să se impună în faţa lui Emanuel Vintilă (Timişoara) şi, respectiv, Gabriel Flutur (Deva), nu au fost încununate de succes. Ştefan a părăsit lupta la câteva minute după prima rundă a partidei, iar Sorin a fost accidentat de către sportivul hundeorean. Sorin s-a ales cu o fractură la mâna stângă şi a primit primele îngrijiri medicale pe marginea ringului, iar, apoi, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Foto k1 Slobozia - 3

Sub ochii „Pitbull“-ului Atodiresei

Întrecerea de la Slobozia a fost urmărită de nume grele ale galelor K1. Printre invitaţii speciali, au fost Cătălin Moroşanu, intitulat „Moartea din Carpaţi“, „Pitbull-ul“ Ionuţ Atodiresei, Ciprian Sora, Eduard Irimia, Sebastian Ciobanu şi Daniel Ghiţă. „Este foarte bine că se organizează asfel de întreceri. Mi-a plăcut ce am văzut aici, însă, pentru a deveni performanţi, lupătorii trebuie să muncească mult. «Muncă, muncă şi iar muncă» aşa zicea şi Ceauşescu“, a declarat Ciprian Sora.



Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Foto k1 Slobozia - 4
Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite