Gerul face victime în Ialomița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane care sufereau din cauza temperaturilor scăzute au fost depistate de poliţişti  pe raza oraşului Ţăndărei, în urmă cu 24 de ore. Aceștia erau oameni ai străzii care își petreceau nopțile în adăposturi rudimentare, deși temperaturile coborau pană aproape de -15 grade Celsius.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei a depistat în urmă cu două zile, pe raza oraşului, un bărbat în vârstă de 57 ani, care locuia într-un adăpost improvizat din bucăţi de tablă şi cartoane.

A fost anunţat de îndată Serviciul de Ambulanţă, însă bărbatul a refuzat să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au identificat pe raza oraşului, o rudă a bărbatului şi a fost transportat la domiciliul acesteia, pentru a fi găzduit o perioadă de timp.

Ieri dimineață, în jurul orei 06.40, poliţiştii au depistat în zona Casei de Cultură din oraşul Ţăndărei, o femeie de 33 de ani, din Țăndărei, care era în stare de inconştienţă din cauza temperaturilor scăzute. Aceasta a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de asistenţă medicală.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite