Fotogalerie: Slobozenii au participat în număr mare la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada a fost însoțită de acordurile muzicii de fanfară
Parada a fost însoțită de acordurile muzicii de fanfară

Soarele de afară şi atmosfera de sărbătoare i-au scos din case pe slobozeni de Ziua Naţională a României. Cu mic, cu mare, aceştia au ieşit în Piaţa Revoluţiei, acolo unde au urmărit manifestările pe care autorităţile le-au pregătit cu minuţiozitate din timp.

Evenimentul a început cu o slujbă religioasă susţinută de un sobor de preoţi în frunte cu Prea Sfinţitul Vincenţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor.
Prefectul judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu, a dat mai apoi citire mesajului primului ministru al României şi şi-a exprimat câteva dintre gândurile sale, la zi de mare însemnătate pentru poporul român.

1 Decembrie la Slobozia

“Ca prefect al judeţului îmi revine datoria de a încerca, să fac în așa fel încât, în sufletele ialomiţenilor să renască sentimentul de mândrie naţională. Toate acţiunile pe care le întreprind urmăresc acest lucru”, a spus Mădălin Teculescu, prefectul judeţului Ialomiţa.

Ca în fiecare an, deliciul celor prezenţi la manifestare l-a constituit parada militară la care au luat parte poliţişti, pompieri, jandarmi şi militari. Slobozenii au putut admira tehnica din dotarea instituțiilor Ministerului Administrației și Internelor.

“Ne simţim bine. Am ieşit din case şi ne-am mai deconectat un pic. Este o zi nemaipomenită, o zi de mare sărbătoare pentru toţi românii”, a spus Mariana Nicolae ( 37 de ani ) din Slobozia.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite