Fostul antrenor al echipei de handbal CSM Slobozia, acuzat că a primit şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul lunii mai, o veste şoca întreaga lume a sportului ialomiţean. Antrenorul echipei de handbal din Slobozia, CSM Unirea, era săltat de poliţişti şi băgat arest, acuzat că ar fi primit mită 100 de euro.

În afară de funcţia de antrenor al echipei locale de handbal, Gheroghe Neagu preda educaţie fizică la Grupul Şcolar Mihai Eminescu din Slobozia. La sfârşitul lunii mai, el a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie luând şpagă de la mama unei eleve, suma de 100 de euro, pentru a o trece clasa pe respectiva tânără. Fata avea foarte multe absenţe la materia predată de profesorul Neagu.

Imediat, cazul a intrat în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, care au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a antrenorului şi dascălului Gheorghe Neagu.

Instanţa a admis cererea anchetatorilor, însă la recurcusul făcut de Neagu, în primele zile ale lunii iunie, la Curtea de Apel din Bucureşti, magistraţii din Capitală au decis eliberarea acestuia sub control judiciar.

Neagu a fost destituit din funcţia de antrenor imediat ce scandalul a izbucnit. Scaunul a fost ocupat la scurt timp de către Lucian Ghiulai, fostul antrenor al echipei de primă ligă HCM Știința Baia-Mare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite