UPDATE Fosta maică de la Tăriceni promite că îşi va căuta de muncă pentru a-şi întreţine copilele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitată în studioul televiziunii Realitatea TV, Sebastiana Gâtlan, măicuţa de la mânăstirea călărăşeană Tăriceni, şi-a spus o parte din povestea vieţii sale în faţa telespectatorilor.

UPDATE ora 22:22  Identitatea bărbatului care a lăsat-o însărcinată pe Sebastiana Gâtlan rămâne în continuare o enigmă. Femeia a refuzat să facă orice fel de declaraţie cu privire la tatăl  gemenelor sale. „Am venit aici să vorbesc despre viaţa mea. Refuz categoric să ofer vorbesc despre acest lucru“, a spus, în direct la televizor, fosta maică, uşor revoltată.

UPDATE ora 22:00 Una din întrebările adrestată fostei maici de moderatorul emisiunii difuzată de postul de televiziune Realitatea TV, locul unde Sebastiana Gâtlan s-a decis să îşi deschidă sufletul, s-a referit la sprijinul pe care stareţa l-a primit de la rude şi prieteni, atunci când scandalul a izbucnit.

„Mai am trei fraţi şi mulţi prieteni. Toţi au fost alături de mine şi mi-au oferit sprijin. Am primit hăinuţe şi bani pentru fete“, a mai spus Sebastiana Gâtlan, în direct la televizor.

UPDATE ora 21:45 Prezentă în faţa camerelor de vederi, fosta maică de la Tăriceni a recunoscut faptul că a păcătuit în momentul în care a rămas însărcinată. „Am făcut un păcat este adevărat, însă mai mare ar fi fost acesta dacă aş fi făcut altceva“, a recunoscut Elena Gâtlan.

Mai mult, ea a mai declarat faptul că dacă scandalul nu ar fi izbucnit ea nu ar fi părăsit mănăstirea şi speră să se întoarcă în momentul în care fetele sale vor împlini vârsta majoratului.

UPDATE ora 21:41: Fosta stareţă va rămâne definitiv în Capitală. Ea intenţionază să îşi trimită fetiţele la grădiniţă, în momentul în care acestea vor creşte.

UPDATE ora 21:26  Fosta maica a declarat la televizor faptul că a ascuns sarcina din cauza multelor probleme administrative pe care le avea. „Am vrut să spun despre sarcină, însă am fost prea ocupată, tocmai de aceea a trecut aşa mult timp“, a spus Sebastiana Gâtlan.

Mai mult, femeiea a mai spus că la momentul izbucnirii scandalului celelate maici de la Tăriceni au rugat-o să nu părăsească mănăstirea. „Am făcut o cerere de demisie din funcţia de stareţă, nu aveam cum să rămân, maicile m-au determinat să rămân“, a mai spus Sebastiana Gâtlan

De la izbucnirea scandalului şi până acum, viaţa maicii s-a schimbat semnificativ. În faţa camerelor de filmat, fosta maică a promis faptul că vrea să îşi găsească un loc de muncă pentru a le putea asigura gemenelor sale un trai decent.

„Categoric îmi voi găsi un loc de muncă în momentul în care fetele vor mai creşte. Acum trebuie să am grijă de ele“ a declarat Sebastiana Gâtlan, în direct la televizor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite