Florin Topuzaru- Rapper-ul fascinat de Lil Wayne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când urcă pe scenă devine Exodu, un rapper, care alături de alți doi prieteni vrea să revoluționeze hip-hop-ul din Bărăgan.Este pasionat de rime și vrea ca piesele sale să vorbească despre orice lucru frumos sau urât din aceste vremuri. Trupa pe care a înființat-o poartă numele de BPP (Brigada Plămân Perforat).

Încă de copilărie a fost atras de curentul hip-hop, care făcea ravagii în acele vremuri, în România. Sora sa i-a dăruit o casetă cu trupa BUG Mafia, pe care a ascultat-o ore în șir, învățând versurile pieselor, pe de rost.
„Pe la 11-12 ani am început să compun versuri și mă jucam pe negativele celor de la BUG Mafia sau Paraziții. A fost începutul“, spune Florin.

În anii liceului, întâlnirea cu un prieten i-a adus și primul contact cu studioul de înregistrări, chiar dacă unul rudimentar. A fost cooptat în trupa Infect, unde era coleg cu Bishop, dar proiectul a fost transformat în „CeMC!“, o trupă ce dorea să aducă o nouă abordare în hip-hop-ul zonal.

„Am făcut patru piese, am cântat la baluri ale bobocilor și cred că am creat o bună impresie în rândul adolescenților. După aceea, timp de un an de zile am luat o pauză“, spune Exodu.Întâlnirea cu băieții din trupa Dynamic îi readuce pe scenă, concertând la Călărași sau Slobozia în cadrul unor importante evenimente de fashion.

Pe scenă, în București
În anii când a fost student la Facultatea de Agronomie București s-a împrietenit cu băieții din trupa Interpretabil, care l-au ajutat să înregistreze piese și chiar l-au introdus în deschiderea unor concerte din cluburile din Capitală.

„A fost o perioadă frumoasă, dar nu a durat prea mult, pentru că am renunțat la studii și m-am angajat în București. O bună bucată de timp am renunțat la muzică pentru că nu mai aveam timp“, spune rapper-ul.În urmă cu doi ani s-a reîntors în Slobozia și reactivează proiectul hip-hop, alături de Dănuț Ionașcu, punând bazele trupei BPP (Brigada Plămân Perforat).

Citiți mai multe amănunte în săptămânalul ADS Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite