Florin Simoiu, jandarmul care modelează trupuri prin Tae Bo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Simoiu face sport din  plăcere
Florin Simoiu face sport din plăcere

Practică fitness de ani buni şi are un fizic de invidiat care întoarce multe priviri. Este jandarm, iar după ce termină orele de serviciu merge direct în sala de forţă acolo unde încearcă să îşi iniţieze elevii în tainele sportului denumit Tae Bo.

A cochetat de mic cu sportul. La 14 ani a fost selectat în grupa de luptători a şcolii în care învăţa, însă fără să facă performanţă. “Ca să ajungi profesionist ai nevoie de susţinere financiară. Nu am mers la niciun concurs pentru că trebuia să suportăm din buzunarul nostru deplasările. Suntem trei copii la părinţi, iar aceştia nu îsi puteau permite aşa ceva”, îşi aminteşte Florin.

A făcut mai apoi parte din echipa de fotbal a comunei Gheorghe Doja dar programul încărcat l-a împiedicat să mai practice acest sport. Din 2007, de cînd în Slobozia s-a deschis o sală de forţă, Florin Simoiu este nelipsit de la antrenamente.

“După ce plec de la serviciu vin direct la sală să fac mişcare. Practic fitness şi Tae Bo şi reuşesc să mă eliberez complet de stress-ul acumulat pe parcursul zilei. Seara ajung mult mai relaxat acasă la familia mea”, spune antrenorul.

Muncă de voluntariat
La rugămintea patronului sălii de forţă, Florin a acceptat să predea cursuri de Tae Bo. Seară de seară, încearcă sa îi convingă pe elevii săi că mişcarea este absolut obligatorie pentru a avea un organism sănătos.

“Prima mea oră de curs a fost foarte emoţionantă. Era prima dată când mă aflam în altă ipostază decât cea de jandarm. La oră erau mai multe fete decît băieţi şi încercam să le transmit tot ce ştiam eu despre acest sport”, spune antrenorul.
Citește mai multe în săptămânalul ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite