Slobozia: Flavia Mincu – Cea mai talentată tânără dansatoare din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 13 ani, Flavia se poate mândri că a participat la peste 40 de competiții de dans sportiv, reușind să se claseze pe locurile fruntașe la un sfert dintre acestea.

Flavia a făcut primii pași de dans în septembrie 2007, atunci când părinții au înscris-o la cursurile de dans sportiv care erau organizate la City Club. „Am dus-o la dansuri mai mult pentru că mișcarea și dansul conferă calități feminine care nu ar trebui să lipsească de la nicio fată“, spune Aurelia Mincu, mama Flaviei. Treptat, însă, s-a dovedit că micuța Flavia este extrem de talentată la această disciplină sportivă, care i se potrivea ca o mănușă.

Primul concurs

Un an mai târziu, Flavia a participat la primul ei concurs de amploare: Cupa Fantezia, organizată la Galați, competiție la care au participat 48 de sportivi din toată țara. „Când am intrat pe ringul de dans, tremuram, dar nu știam dacă de frig, frică sau emoție“, rememorează Flavia. La final, copila s-a clasat pe locul 18. Au urmat apoi alte peste 40 de competiții, iar la un sfert dintre acestea Flavia s-a clasat pe locurile fruntașe.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite