FOTOGALERIE Linişte de mormânt la schitul Sfântul Gheorghe din Amara, locul de unde provine presupusul tată al gemenelor maicii de la Tăriceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schitul Sfântul Gheorghe de la Amara
Schitul Sfântul Gheorghe de la Amara

Ieri după-amiază, în curtea mânăstirii Sfântul Gheorghe din Amara, domnea o linişte de mormânt. Doi muncitori care lucrează la ridicarea bisericii, au încercat să alunge orice curios care avea întrebări indiscrete.

Vorbele localnicilor spun că schitul din Amara este unul nou construit. Amplasat la marginea oraşului, printre ruinele fostului IAS din localitate, schitul, după oamenii locului, a început să fie ridicat în urmă cu aproximativ un an şi jumătate.

Schitul Sfântul Gheorghe de la Amara

Ieri după-amiază în curtea schitului nu era nici ţipenie de om. Doar doi muncitori au ieşit să-i ia la goană pe ziariştii veniţi să facă relatări despre acest caz. 
„Plecaţi de aici, nu aveţi ce căuta. N-o să aflaţi niciodata care este adevărul!“,a ţipat unul dintre cei doi la ziarişti.

Călugărul Antonie a fugit de presă

După ore bune de aşteptări, porţile mânăstirii se deschid, iar călugărul Antonie, presupusul tată al gemenelor maicii de la Tăriceni, iese într-o mare viteză din curte. La volanul maşinii sale şi cu ochelari de soare pe ochi, acesta a sfidat pe toată lumea şi a refuzat să facă orice fel de declaraţie.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite