FOTOGALERIE Pompierii ialomiţeni donează sânge în cadrul campaniei „Din inimă pentru inimi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salvează vieţi zi de zi, asa că nu au pregetat atunci cand li s-a propus să fie alături de cei aflaţi în suferinţă. 20 de militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au donat, ieri,sânge la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine. Iar campania este abia la început.

Cu un slogan bine ales, pompierii au demarat săptămâna aceasta o campanie de ajutorare a bolnavilor ce au nevoie de transfuzii sanguine. Asta cu atât mai mult cu cât la Centrul Judeţean de Transfuzii există permanent deficit de sânge.

În prima zi de campanie umanitară au donat sânge numai pompierii slobozeni, însă în următoarea perioadă  personalul Centrului Judeţean de Transfuzii se va deplasa şi la Gărzile de Intervenţie din Ţăndărei şi Feteşti, dar şi la Secţia de pompieri din Urziceni.

image

 „Pentru noi nu este un efort deosebit şi ne bucurăm că printr-un gest simplu le putem veni în ajutor celor aflaţi în suferinţă”, a declarat locotenentul George Damian, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Pompierii îi invită pe cetăţenii care doresc să facă un gest de omenie, să li se alăture în campania “Din inimă pentru inimi” . Aceasta este este una dintre activităţile dedicate sărbătoririi zilei de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite