FOTOGALERIE Oraşul din spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puşcăriaşii susţin că în spatele gratiilor au amici, au învăţat să scrie şi să citească, primesc zilnic o masă caldă şi au un acoperiş. Afară, cei mai mulţi dintre ei ar fi murit de foame.

Lui Ştefan Niculae i se spune „Ţambal“ pentru că le cântă manele colegilor de celulă. La fiecare chef organizat în spatele gratiilor el dă tonul petrecerii. Deţinutul recunoaşte că sărăcia l-a făcut să devină hoţ, tâlhar şi traficant de droguri.

„Am acasă cinci copiii pe care trebuie să îi cresc. Daia am făcut toate aceste fapte, ca să am ce sa dau la copii să mănânce“, recunoşate puşcăriaşul.

image

Când nu are cântări, deţinutul joacă table şi tenis alături de colegii de celulă. Cel mai important lucuru pe care l-a făcut în puşcărie a fost faptul că a reuşit să se lase de droguri şi să-şi găseacă prietenii adevăraţi.

„Devenisem dependent de heroină, însă la puşcărie am reuşit să scap de droguri. A fost chinuitor, dar oricum nu aveam de unde să fac rost, pentru că aici nu e cum vezi în filme că deţinuţii se droghează. Am întrebat în stânga în dreapta, nimeni nu mi-a dat apă la moară“, susţine puşcăriaşul.


Citiţi mai multe amănunte în paginile săptămânalului „ADS Ialomiţa“ ! 

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite