FOTOGALERIE Moş Nicolae a adus zâmbete pe chipurile copiilor internaţi în saloanele Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost bucuroşi de darurile primite
Copiii au fost bucuroşi de darurile primite

Peste 60 de micuţi internaţi pe secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia s-au bucurat astăzi de vizita lui Moş Nicolae. Bătrânelul le-a adus copiilor o sumedenie de surprize.

Ajutoarele lui Moş Nicolae au fost un grup de elevi de la Şcoala Generală Număr 5 din cartierul Slobozia Nouă, precum şi câteva cadre didactice. Ei au susţinut un moment artistic şi au interpretat câteva colinde.

De asemenea, pentru ca sacul moşului să fie umplut cu daruri pentru cei mici, bătrânelul a primit un sprijin din partea Asociaţiei din Inimă pentru Aproapele, ce funcţionează în cadrul propopopiatului Slobozia.

Micuţii au fost foarte emoţionaţi

„Alături de copiii Şcolii Număru 5 din Slobozia Nouă am venit să aducem bucurie pe chipurile acestor micuţi. Sperăm să simtă bine“, a declarat Anastasia Pătraşcu, vicepreşedintele Asociaţiei din Inimă pentru Aproapele.

Personaje inedite

Micuţii au fost vizitaţi şi de Bozo, un clovn pus pe şotii, prieten bun cu Moş Nicolae. Personajul i-a făcut pe copii să râdă în hohote şi i-a introdus în lumea minunată a magiei.

 „Ne bucurăm foarte mult că am reuşit cu ajutorul acestor oameni minunaţi să îi facem pe aceşti copii să simtă venirea sfintelor sărbători de iarnă. Le vom mai pregăti surprize şi în apropiere de Crăciun“, a declarat medicul pediatru Nina Precup Vâlcea, şeful secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite