FOTOGALERIE Ialomiţa paralizată din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această oră mai multe drumuri naţionale din judeţul Ialomiţa sunt blocate din cauza viscolului. Poliţiştii Serviciului Rutier au instituit filtre şi îi trag pe dreapta pe şoferii care se încumetă să lupte cu nămeţii.

Două dintre filtrele poliţiştilor se află amplasate la ieşirea din municipiul Slobozia, către Bucureşti şi la cea către Buzău.

Din cauza vântului puternic şi a căderii masive de zăpadă, şoseaua este impracticabilă, iar vizibilitatea extrem de redusă. Pentru a evita producerea de evenimente nedorite, oamenii legii au tras pe dreapta şoferii care doreasu să ajungă fie spre Bucureşti, fie spre Buzău.

image

Ionel Mihalcea (45 de ani) lucrează la o frimă de curierat şi transportă câteva sute de colete către Bucureşti. Bărbatul a fost oprit de filtrul poliţiei, chiar la ieşire din Slobozia. Omul este convins că îşi va petrece noaptea în maşină.

„Sunt aici de o oră şi jumătate şi nu mi-au dat voie să plec. Stau cu căldura pornită, cât o mai ţine. Cred că până mâine dimineaţă nu am nicio şansă să merg mai departe“, a spus şoferul.

În acest moment, mai multe drumuri judeţene şi naţionale sunt blocate, printre care DN2A Slobozia - Urziceni şi DN2C Slobozia - Buzău.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite