FOTOGALERIE Elevii Colegiului Naţional Mihai Viteazu din Slobozia au plecat la colindat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun a privit spectacolul elevilor şi a oferit cadouri
Moş Crăciun a privit spectacolul elevilor şi a oferit cadouri

Elevii celui mai renumit liceu din Bărăgan au mers ieri la Centrul Cultural Ionel Perlea din oraş pentru a susţine un concert de colinde. Moş Crăciun şi-a făcut apariţia şi a oferit liceenilor talentaţi o sumedenie de caoduri şi surprize.

De la clasa a V-a şi până la a XII-a, elevii Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia au încercat să aducă bucuria venirii sfintelor sărbători de iarnă în sufletele tuturor. Programul artistic al elevilor a fost pregătit până în cele mai mici detalii încă de acum o lună.

„S-a muncit extraordinar de mult. Încă de la începutul lunii decembrie am făcut pregătiri pentru acest spectacol. Elevii au fost minunaţi“, a declarat profesorul Paul Frâncu, directorul Colegiului Naţional Mihai Viteazu, din Slobozia.

Moş Crăciun a privit spectacolul elevilor şi a oferit cadouri

Mesaj pentru elevi şi cadre didactice

Mai mult de cât atât, conducerea prestigioasei unităţi de învăţământ din Slobozia a ţinut să le transmită toate gândurile bune elevilor şi profesorilor care îşi desfăşoară activitatea aici.

„Le urez tuturor sărbători fericite şi să aibă parte de un an nou plin de împliniri şi realizări. De asemenea, toţi să fie sănătoşi şi bucuroşi“, au fost cuvintele pe care le-a adresat profesorul Paul Frâncu.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite