Slobozia: Ema Posoceanu - Îşi doreşte să devină un artist desăvârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ema se inspiră din desenele animate japoneze
Ema se inspiră din desenele animate japoneze

Adolescenta este pasionată de pictură. Este înzestrată cu foarte mult talent şi consideră că prin artă poate schimba lumea.

Ema a început să deseneze când avea numai trei ani. Fiecare filă de caiet era umplută cu nenumărate linii, pătrate sau cercuri. În timp, talentul său s-a diversificat, iar Ema a început să perceapă arta într-un alt mod.

Ema şi anime-urile


Cea mai mare sursă de inspiraţie pentru ea au fost desenele animate japoneze, anime. „Îmi plăcea să desenez anime-uri. Am acasă dosare întregi cu personaje din desenele japoneze. Mi-au plăcut foarte mult şi am zis să transpun şi eu pe hârtie ceea ce vedeam la televizor“, spune Ema. Personajele preferate ale adolescentei au fost vedetele serialului animat Mew Mew.  Filmul prezintă poveştile a cinci adolescente, dotate  cu puteri supra-naturale, gata de fiecare dată să intre în luptă împotriva forţelor răului.

În clasa a V-a, s-a încris la cercul de desen de la Palatul Copiilor din Slobozia. A reuşit să renunţe la anime-uri şi să îşi pună mult mai bine în valoare calităţile de pictor. „Mi s-a spus că anime-urile nu reprezintă o artă în sine. Aşa că am renunţat să mai desenez personaje din filme şi să fac ceva nou. Mult mai bun şi mult mai productiv“, rememorează Ema. Asfel, artista a învăţat să realizeze picturi adevărate.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite