Echipa de handbal CSM Slobozia vrea promovarea cu o nouă conducere tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al echipei de primă ligă HCM Știința Baia-Mare, Lucian Ghiulai a semnat un contract pe trei sezoane cu formația slobozeană. Noua conducere tehnică vrea să creeze la Slobozia o echipă puternică cu care să atace promovarea în maximum doi ani, obiectiv rămas doar un vis în ultimele trei sezoane.

După o perioadă presărată de scandaluri, la nivelul băncii tehnice, lucrurile par să se așeze în sânul echipei de handbal feminin CSM Slobozia. După ce fostul antrenor Gheorghe Neagu a fost arestat pentru luare de mită, conducerea clubului a reziliat contractul cu acesta și a început căutările unui nou tehnician, pe care l-au găsit în celălalt colț al țării.

Tehnician experimentat
Sosit de câteva zile în inima Bărăganului, antrenorul Lucian Ghiulai a fost impresionat de baza sportivă și condițiile de pregătire de la Slobozia. După ce contractul a fost semnat, noul tehnician s-a întâlnit cu echipa, cu care are obiective îndrăznețe.

„Am venit la Slobozia să fac performanță. În primul sezon vrem să închegăm o echipă puternică cu care să atacăm promovarea în al doilea an. Nu vreau să mă lansez în declarații pompieristice, trebuie răbdare...este un proiect cu bătaie lungă“, spune Lucian Ghiulai, antrenorul CSM Slobozia.
Mai multe amănunte în săptămânalul ADS Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite