EXCLUSIV „Copiii care refuzau să facă sex erau drogaţi“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuţii din Slobozia ai lui Costel Ţurcan (33 ani), zis Scooby, tânărul cercetat în dosarul „Sex cu băieţei“, povestesc cum proxenetul făcea rost de „marfă“ pentru afacerişti

Până să ajungă în Bucureşti şi, apoi, în Germania, Costel Ţurcan a locuit la baia comunală din Slobozia alături de alţi tineri care nu se feresc să îşi declare orientarea sexuală. Ei susţin că au primit propuneri de a face sex pe bani. În cazul în care minorii refuzau să facă sex, pentru a fi convinşi, ei erau „stimulaţi“ cu heroină.

Unul din numele care apar în dosarul „Sex cu băieţei“ , în care directorul de programe al postului OTV, Doru Iuga, afaceristul german Klaus Zander şi fostul preşedinte al filialei judeţene a Partidului România Mare Giurgiu, Petre Mimiş sunt acuzaţi că plăteau sume de bani pentru a întreţine raporturi sexuale cu băieţi, este cel al lui Costel Ţurcan (33 de ani), cunoscut sub numele de „Scooby“, din Slobozia. În respectivul dosar, „Scooby“ este cercetat pentru că racola copiii săraci, proveniţi din casele de copii, şi îi obliga să se prostitueze.

image

Dezvăluiri şocante
Foarte multă vreme, proxenetul şi-a făcut veacul pe străzile din Slobozia. A locuit în clădirea fostei băi comunale din oraş, alături de alţi tineri, cercetaţi, la rândul lor, anul trecut, într-un dosar de prostituţie cu bărbaţi. Aceştia scot la iveală detalii despre felul în care Ţurcan reuşea să facă rost de „marfă“ pentru politicienii şi afaceriştii menţionaţi în dosar.

„Eu sunt homosexual, dar sunt împotriva sexului cu minori. Vrei să faci dragoste cu un bărbat, fă-o cu unul de-o seama ta, nu cu copii. Lui Mimiş îi plăceau foarte mult ăştia mici şi era pasiv“, spune Cezar Traicu (32 de ani), unul dintre tinerii care a împărţit acelaşi acoperiş cu Ţurcan.
Mai multe amănunte în săptămânalul ADS Slobozia de astăzi!


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite