Un minor s-a electrocutat şi a fost transportat de urgenţă la Bucureşti cu elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu un elicopter SMURD foto: Vali Zaharia
Băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu un elicopter SMURD foto: Vali Zaharia

Accident teribil în triajul gării Ţăndărei. Un minor de 14 ani care se juca printre vagoane alături de prietenii săi a fost electrocutat. Băiatul s-a atins de firele de înaltă tensiune şi a fost trântit la pământ. El a ajuns la spital în stare gravă.

Nelu Rudaru (14 ani) şi-a luat prietenii şi au plecat către gara din Ţăndărei pentru a se juca. Copiii s-au urcat pe câteva vagoane, moment în care băiatul s-a atins de firele de înaltă tensiune.

Imediat, un arc electric de sute de mii de volţi i-a străbătut corpul şi l-a trântit la pământ. Speriaţi, ceilalţi copii au strigat după ajutor. Imediat la faţa locului au ajuns medicii de la Ambulanţă, care l-au transportat pe băiat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Copilul a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul SMURD foto: Vali Zaharia

Transferat la Bucureşti cu elicopterul SMURD
Medicii de la Slobozia i-au acordat îngrijiri medicale copilului, însă starea lui de sănătate era critică. De aceea, a fost nevoie ca acesta să fie transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu ajutorul unui elicopter SMURD.

„Copilul avea foarte multe arsuri. A fost stabilizat şi transportat la Bucureşti“, a declarat Radu Paros, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite