EXCLUSIV: Şoc la IPJ Ialomiţa - Agentul care asigura paza celor încarceraţi în arestul Poliţiei le vindea telefoane mobile deţinuţilor! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist ialomiţean a fost reţinut aseară, fiind acuzat că a vândut unui deţinut din arestul IPJ un telefon mobil! Agentul ar fi trebuit să asigure paza arestului, însă era ocupat cu negocierea preţului chiar cu unul dintre deţinuţii pe care îi păzea!

UPDATE: ora 14:40 - Aurelian Dinu va fi cercetat în stare de libertate. Magistraţii ialomiţeni au respins cererea procurorilor de arest preventiv şi au înlocuit-o cu obligativitatea de a nu părăsi ţara. Dinu şi-a recunoscut fapta, motivând: „Am avut nevoie de bani, aveam datorii“.

UPDATE: ora 10:56 - „Agentul Aurelian Dinu a fost reţinut aseară şi va fi prezentat instanţei. Dosarul se judecă la Tribunalul Ialomiţa“, a declarat şi Viorel Ştefu, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

UPDATE: ora 10:30 - „Aurelian Dinu a fost reţinut aseară, la ora 19:00, iar Parchetul are obligativitatea ca până în seara aceasta, la ora 19:00, să îl aducă la Tribunal. Momentan, dosarul este la Parchet“, susţine Ioan Toma, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Ialomiţa.

UPDATE: ora 09:55 - „Dosarul este în lucru la Parchet. Aurelian Dinu este acuzat de luare de mită. Nu se ştie dacă şi când va fi trimis dosarul către Tribunalul Ialomiţa“, a precizat Cristina Istrate, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Un poliţist angajat la centrul de detenţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a fost reţinut  aseară. Din primele informaţii, reiese că agentul Aurelian Dinu este acuzat că în octombrie 2010 i-a vândut unui deţinut încarcerat în beciurile Poliţiei Ialomiţene un telefon mobil, contra sumei de 300 de euro.

Aurelian Dinu asigura, la momentul respectiv, paza deţinuţilor aflaţi în spaţiile de detenţie ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. Din câte se pare, telefonul mobil a fost găsit în canalizarea arestului. Aurelian Dinu a negat implicarea în acest scandal, însă poliţiştii i-au constrâns pe deţinuţi să mărturisească cine este poliţistul care a vândut telefonul mobil şi, într-un final, aceştia l-au indicat pe Aurelian Dinu.

Omul legii a fost reţinut de către colegii săi aseară, în timp ce se afla la serviciu. Aurelian Dinu va fi adus astăzi în faţa magistraţilor Tribunalului Ialomiţa.

Vom reveni cu detalii!



Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite