EXCLUSIV: Puradeii din Ţăndărei şi Bărbuleşti au cerşit pe Champs-Élysées

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumiţi pentru numărul mare de furturi comise din magazine, dar şi pentru faptul că îşi exploatau copiii, trimiţându-i la cerşit, imigranţii de etnie romă ajung înapoi acasă, epulzaţi fiind de autorităţile franceze sătule de ilegalităţile comise de aceştia.

Astfel, zece romi din Ţăndărei, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, au fost trimişi de la începutul lunii şi până în prezent înapoi în Strachina de autorităţile franceze. De asemenea, în ultima lună, 54 de imigranţi de etnie romă din comuna Bărbuleşti au fost expulzaţi de autorităţile franceze. Dintre aceştia, patru erau minori, cu vârste cuprinse între unu şi zece ani.

300 de euro ca să părăsească Franţa

Autorităţile locale le iau, însă, apărarea expulzaţilor. „Ei nu au plecat acolo să fure, ci de foame, sunt nişte omeni amărâţi. Au fost expulzati pentru că nu au avut documente. Ei nu aveau buletine nici în România. Au primit 300 de euro de persoană din partea autorităţilor franceze şi au fost trimişi acasă. Nu au de ispăşit nicio pedeapsă în România şi nu au primit nicio amendă. Sunt oameni care vor să muncească, pentru a îşi întreţine familia. O să vorbesc cu autorităţile judeţene, să îi integrăm în societate“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Ion Cuţitaru, primarul comunei Bărbuleşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite