EXCLUSIV: Polițistul incoruptibil de la Ciulnița a dat pe mâna DGA-ului încă o persoană care a încercat să-l mituiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 23 de ani, din comuna Ciulnița, i-a oferit polițistului George Barangă suma de 800 de lei ca acesta să închidă ochii la faptul că a fost depistată conducând un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Tânăra a fost prinsă de polițiștii postului comunal, în urmă cu o lună, conducând pe raza comunei Ciulnița o mașină. I s-a întocmit dosar penal și i s-a aplicat amendă contravențională.  Pentru a nu fi trimisă în judecată, femeia i-a propus, în urmă cu câteva zile, polițistului, o sumă de bani în schimbul distrugerii dosarului penal. Agentul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi, miercuri 8 septembrie, a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Ialomiţa.

În urma denunţului, ofiţerii DGA, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au procedat la organizarea flagrantului. Vineri, 10 septembrie, tânăra s-a întâlnit cu polițistul și a încercat să-i ofere acestuia suma de 800 de lei ca să distrugă dosarul penal. Nu a mai avut timp să mai facă nimic pentru că ofițerii DGA au prins-o în flagrant.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a inculpatei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite