EXCLUSIV: Fetiţă de nouă ani, îmbătată şi violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana ( 9 ani), din satul Marsilieni, a ajuns, sâmbătă după-amiaza, la spital, după ce a fost violată de un vecin. Micuţa susţine că bărbatul i-a oferit băuturi alcoolice, după care a bătut-o şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el.

UPDATE ora 17.30:  Pedofilul din Marsilieni a fost săltat de oamenii legii. Mai mult în locuinţa sa, anchetatorii au descoperit ciorăpeii şi bentiţa Iulianei. El riscă să primească ani grei de puşcărie pentru că a distrus copilăria celor două fetiţe. „Pe numele bărbatului a fost întocmită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar instanţa va stabili ce pedeapsă îi va fi aplicată bărbatului“ a declarat, agentul Iuliana Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

UPDATE ora 15.10:  Micuţa spune că aceeaşi soartă a avut şi o fetiţă de 12 ani, nepoata violatorului, pe numele său Nicoleta. „Acasă, era şi nepoata lui, cu care s-a închis într-o cameră. Apoi, fata a venit, m-a luat de mână şi m-a băgat în cameră“, rememorează fetiţa. Întâmplarea este susţintă  şi de bunicul Iulianei. Acesta acuză: „Toată lumea ştie că pe nepoata lui o violează frecvent“, spune Ion Cârlig (59 ani) .

„Mi-a dat să beau ţuică şi vin şi s-a urcat peste mine“

Totul s-a întâmplat vineri după amiază. Fetiţa se afla la joacă, împreună cu alţi copii. Agresorul, Constantin Mirea (48 ani), a chemat-o la el acasă, după care a încuiat-o într-o cameră şi a început să o batjocorească. „Mi-a dat să beau ţuică şi vin, după care m-a pus să mă dezbrac. M-a bătut şi, după aia, s-a urcat peste mine“, povesteşte copila îngrozită.  

„M-a încuiat în casă“

Agresorul a sechestrat-o pe micuţă şi a bătut-o cu sălbăticie, muşcând-o de gât. Abia ieri după-amiază, copilul a reuşit să fugă din locuinţa violatorului şi să povestească familiei ce s-a întâmplat. „M-a încuiat în casă. Am reuşit să fug şi am plecat la bunici, să le spun ce am păţit“, spune fetiţa.

Rudele micuţei au sunat imediat la 112. Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Slobozia. Ea a fost supusă mai multor analize, iar medicii au descoperit ce s-a întâmplat cu ea „Fata a fost deflorată, se arată în raportul întocmit de medicul ginecolog“, a spus chirurgul Dumitru Chiciu.


Citiţi mai multe amănunte în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!





Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite