EXCLUSIV: Două taxiuri din Amara, incendiate, azi-noapte, în războiul pentru clienţi dus de firmele de transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambele maşini erau Dacii Logan şi aparţineau unor taximetrişti din localitate. Prima maşină a fost distrusă în totalitate, iar celei de-a doua i-a fost arsă tapiţeria. Niciuna dintre maşini nu avea asigurare Casco.

UPDATE: ora 12:40 - În replică, Nicu Pericli spune că toate demersurile împotriva taximetriştilor au fost făcute pe cale legală. „În ultimul timp unul dintre taximetrişti mă suna mereu pentru a-şi turna colegii care luau clienţi din staţiile de maxi taxi. Referitor la aceste acuzaţii pot să vă spun că sunt exagerate şi că nu au probe pentru a le susţine“, a mai declarat Pericli.

De mai multe ori, societatea Nick Touring a făcut demersuri către Poliţie şi Prefectură, acuzând taximetriştii din Amara de piraterie şi de concurenţă neloială. Poliţia a intervenit de mai multe ori pentru a media acest conflict, aplicând multiple sancţiuni.

Azi noapte, războiul pentru clienţi a luat proporţii. Primul apel pe numărul de urgenţă 112 a venit în jurul orei 01.30 de la Alexandru Mihalcea (52 de ani) care a anunţat că atât taxiul, cât şi garajul au luat foc. Omul cumpărase maşina în 2007 prin credit bancar şi mai are de plătit 14 rate, a câte 630 de lei. Taximetristul acuză firma Nick Touring cu care are mai multe divergenţe, dar împotriva căreia nu are încă dovezi. „M-au ameninţat de atâtea ori, însă nu mă aşteptam să se ajungă aici“, spune Alexandru Mihalcea.

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Slobozia au fost solicitaţi şi au acţionat timp de mai bine de o oră pentru lichidarea incendiului, însă din nefericire autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.



La câteva minute distanţă, Adrian Militaru (27 de ani), tot din Amara, a anunţat Poliţia că şi-a găsit maşina cu geamul spart şi tapiţeria în flăcări. Bărbatul a stins incendiul cu zăpadă şi a găsit lângă autoturism o sticlă de 0,5 litri ce mirosea a benzină.

image



„Poliţiştii sunt la faţa locului şi efectuează cercetări. S-a întocmit deja un cerc de suspecţi“, spune Iulia Fecioru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite