După doi ani la Slobozia, Tămârjan și-a dus modelele în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Tămârjan (Terra), alături de unele din modelele sale
Ion Tămârjan (Terra), alături de unele din modelele sale

Agenţia de modele a lui Terra a funcţionat în Bărăgan, între 2006 şi 2008. Sediul firmei avea să fie, apoi, mutat la Rin Grand Hotels. Tera şi-a amenajat biroul de la Slobozia, în incinta fostei cantine a Partidului Comunist. Tot în acelaşi spaţiu se afla şi studioul unde modelele sale participau la şedinţe foto.

Agenţia de modeling a lui Ion Tămârjan a funcţionat în sediul fostei cantine a partidului comunist, de pe strada Alexandru Obobescu din Slobozia, transformată acum în clădire de birouri.  Întreg imobilul aparţine fostului prefect al judeţului Ialomiţa şi ,totodată, fost prim-vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, Marian Bălan.
CITEȘTE ȘI: Fetele şi mâna dreaptă a lui Tămârjan rup tăcerea
El susţine că a închiriat respectivul spaţiu, societăţii Sefl Consulting din Slobozia. Administratorul acestei firme avea să subînchirieze, la rândul său, biroul lui Terra. Acesta avea să se mute aici în anul 2006.
 

image

     Clădirea în care firma lui Terra și-a desfășurat activitatea la Slobozia


„Eu am închiriat spaţiul respectiv societăţii Sefl Consulting. Aceştia au subînchiriat şi ei o parte din acest spaţiu unei agenţii de modeling. Nu m-a interesat niciodată ce fac ei acolo“, spune Marian Bălan. Spaţiul are o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, iar preţul chiriei precepute de fostul prefect a fost 2,5 euro pe metrul pătrat. Chiriaşii au stat în biroul aflat la etajul unu al fostei cantine a partidului, până în anul 2008, moment în care  Tera şi-a mutat firma la Bucureşti.

Fete din Călăraşi, implicate în scandalul „Prostituţie şi politicieni“
Citește și: Robert Negoiţă dă presa în judecată
„În 2008 noi am reziliat contractul cu Self Consulting pentru că întârziau mereu cu plata chiriei. Administratorul firmei spunea mereu că cei de la agenţia de modele nu îi dau banii“, mai spune Marian Bălan.

După ce contractul a fost reziliat, respectiva locaţie a fost închiriată, până în anul 2009, de către administratorii unei alte societăţi comerciale din oraş. În momentul de faţă acolo îşi desfăşoară activitatea reprezentaţii Asociaţiei de Sprijin a Şomerilor Slobozia, care organizează cursuri de recalificare pe piaţa muncii pentru persoanele rămase fără serviciu.

Terra 01

        Ion Tămârjan organiza frecvent preselecții de modelling

Terra domina încăperea
Peste jumătate din respectivul spaţiu era ocupat de biroul Tămârjan. Tot acolo fostul administrator al firmei de modeling Star Models, acuzat în dosarul „Sexgate cu politicieni şi VIP-uri“, avea amenajat şi studioul foto unde modelele sale participau la şedinţele foto. „Noi nu am avut legătură cu ceea ce se întâmpla acolo. Biroul nostru era despărţit de un perete. Când am plecat de acolo în 2008, el s-a mutat la Bucureşti“, susţine Cristian Ursu, administratorul societăţii de la care Ion Tămârjan avea să subînchirieze spaţiul pentru ageţia sa de modele.

CITEȘTE ȘI: Ion Tămârjan, proxenetul fraților Negoiță?

CITEȘTE AICI: Gabriel Voicu dă cărțile pe față în scandalul „Sexgate cu politicieni“: Negoiţă se culca cu două manechine în acelaşi timp
 „Spaţiul era bine întreţinut“
Fostul model al agenţiei lui Terra, Diana Ilie (20 ani) , a participat o singură dată la o sediţă foto susţinută în biroul de pe strada Alexandru Odobescu. Tânăra avea să fie plăcut surprinsă de felul în care arăta încăperea. Totodată, ea recunoaşte că în studioul foto puteau încăpea doar cinci fete.             

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite