Drumuri închise în Ialomița din cauza vremii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră circulaţia a fost întreruptă pe DN2 între localităţile Urziceni şi Buzău, din cauza unui autotren care a derapat între localităţile Mihăileşti şi Căldăruşanca. De asemeneaa fost oprită circulația pe DN1D, între localitațile Bărbulești și Jilavele, din cauza cauza zăpezii.

Șoferii sunt sfătuiți ca înainte de a porni la drum să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro.

Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă conducătorii auto trebuie să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă polei sau umed). Totodată, este necesar să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a putea opri fără probleme la nevoie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite